Facebook

Városi Bölcsőde bővités

 

A projektet bemutató hírdetményt az itt található linkre kattintva érheti el.

 

2010.11.20

***

 

A Városi Bölcsőde intézményének infrastrukturális fejlesztése és kapacitás bővítése című KDOP-5.2.2/B-09-2009-0006 azonosítószámú projekt keretében megvalósul a Városi Bölcsőde épületének komplex felújítása és bővítése, mely lehetővé teszi az ellátott gyermekek számának növelését. Megvalósul e mellett az épület külső környezetének rendezése, az udvar felújítása, amelyen udvari játékok kerülnek elhelyezésre. Parkolók kerülnek kialakításra és a felújított és bővített épület komplex akadálymentesítése is a beruházás részét képezi. A projekt keretében a bővítéshez kapcsolódóan a leginkább szükséges eszközök beszerzése is megvalósul.

 

Az egyre növekvő igény, és a szakhatóságok által előírt követelményeknek való megfelelés következtében vált szükségessé az épület felújítása és bővítése, a jelenleg ellátott 20 férőhely 30 férőhelyre növekszik, továbbá a projekt megvalósulásával a bölcsőde konyhája is megfelel az ÁNTSZ előírásainak.

 

A kivitelezési munkálatokat a közbeszerzési eljárás eredményeként kiválasztott nyertes ajánlattevő Varga József egyéni vállalkozó végzi el.

 

A munkaterület átadásra 2010. november 11. napján került sor, ezt követően kezdődtek el a tényleges munkálatok, melyek várhatóan 2011. április 30. napjával befejeződnek.

 

A pályázat kivitelezésével kapcsolatos további hírek, fényképes beszámolók itt lesznek olvashatók a honlapon.

 

2010.11.18

 

2010-11-25 10:31:32