Facebook

Választási hirdetések kihelyezése oszlopokra választások idején

Tisztelt Lakosság!

 

Alább olvasható az E.ON Energiakereskedelmi Kft választási hirdetmények kihelyezése oszlopokra választások ideján tárgyú tájékoztató levele:

 

Közeledik az országgyűlési képviselő-választás, ezzel együtt elkezdődött a kampányidőszak is, mely során az E.ON Hálózat oszlopaira is számos településen kihelyezésre kerültek a választási plakátok.

 

A törvényi előírások szerint a választási plakátok kihelyezése megengedett ebben az időszakban, azonban fontos szempont a biztonság is. Szeretnénk megelőzni a felhelyezés során előforduló esetleges baleseteket, illetve elkerülni, hogy a nem megfelelően kihelyezett információs anyagok - pl. az oszlopra való felmászást akadályozva - egy esetleg meghibásododás során az elhárításban késedelmet, ezzel ügyfeleink számára kellemetlenséget okozzanak. A balesetek megelőzése érdekében segítségképpen összeállítottunk egy tájékoztató anyagot, mely a plakát elhelyezés műszaki és munkabiztonsági előírásait tartalmazza. Választási hirdetmények kihelyezésére vonatkozó szabályzatot letöltheti itt. 

 

Vállalatunk a választási plakátok elhelyezésére vonatkozóan az ESMA Reklám Zrt-vel áll szerződésben. Amennyiben a választási plakátok oszlopainkon történő elhelyezése nem az ESMA Reklám Zrt. közreműködésével, hanem harmadik személy által történik, akkor kérjük, hogy a mellékelt tájékoztató anyagot a választási plakátok kihelyezését végző vállalkozás(ok) részére juttassák el, és tájékoztassák őket a szabályokról. 


Együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel

E.ON Hálózat 

2018-03-14 09:23:03